مقامات ایمنی غذای فدرال ایالات متحده گفتند که سه نفر بر اثر مسمومیت غذایی لیستریا مرتبط با گوشت های اغذیه فروشی گراز جان خود را از دست داده اند و تعداد کل موارد گزارش شده به 43 نفر رسیده است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری روز پنجشنبه در بیانیهای اعلام کرد که مرگ دیگری در ویرجینیا رخ داده است.
دو مرگ دیگر در نیوجرسی و ایلینوی رخ داده است. CDC همچنین گفت که از زمان انتشار شیوع این بیماری در 31 ژوئیه که در اواخر ماه مه آغاز شد، 9 مورد دیگر گزارش شده است.
در 30 ژوئیه، زنجیره Boar's Head هفت میلیون پوند گوشت اغذیه فروشی را فراخواند، و پس از مثبت شدن تست لیستریا نمونه ای از کبد که توسط مقامات بهداشت مریلند گرفته شده بود، فراخوان اولیه 25 جولای خود را تمدید کرد.
CDC روز پنجشنبه گفت که مقامات بهداشتی نیویورک نمونه ای از کبد را آزمایش کردند و وجود همان گونه از باکتری لیستریا را تایید کردند.
این فراخوان بیش از 70 محصول از جمله پاته، ژامبون، سالامی گوشت گاو و گامون را در بر می گیرد که در تاسیسات این شرکت در جارت، ویرجینیا تولید شده اند.
Boar's Head در حال حاضر با دو شکایت در مورد شیوع این بیماری مواجه است: یکی در دادگاه میسوری و دیگری، یک دعوای دسته جمعی در دادگاه فدرال در نیویورک.
این گوشت به فروشگاه های سراسر کشور و همچنین به جزایر کیمن، جمهوری دومینیکن، مکزیک و پاناما ارسال شد.
مصرف کنندگان نباید گوشت فراخوان شده را بخورند، بلکه آن را دور بریزند یا به فروشگاه برگردانند و وجه را پس بگیرند.
باکتری لیستریا می تواند در یخچال زنده بماند و رشد کند، بنابراین مسئولان توصیه می کنند افرادی که محصولاتشان فراخوان شده است، یخچال را کاملا تمیز و ضدعفونی کنند تا از آلودگی جلوگیری شود.
CDC تخمین می زند که سالانه 1600 نفر از مسمومیت غذایی لیستریا رنج می برند و حدود 260 نفر از آنها می میرند.
شایع ترین علائم شامل تب، درد عضلانی و خستگی است، اگرچه عفونت ها نیز می توانند باعث گیجی و تشنج شوند.
عفونت ها برای افراد بالای 65 سال، افراد با سیستم ایمنی ضعیف و زنان باردار خطرناک ترین هستند. علائم ممکن است تا هفته ها پس از خوردن غذای آلوده ظاهر نشود.