یک نفر بر اثر شیوع E. coli 'ناشی از کاهو' جان باخت


یک نفر بر اثر شیوع E. coli در انگلیس که به گفته کارشناسان از طریق برگ کاهو منتقل شده بود، جان خود را از دست داد.

آژانس امنیت بهداشت بریتانیا (UKHSA) اعلام کرد که دو نفر را در انگلیس شناسایی کرده است که طی 28 روز پس از عفونت با باکتری E.coli (Stec) تولید کننده سم شیگا جان خود را از دست دادند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی، یکی از این مرگ‌ها احتمالاً مربوط به عفونت Stec است.

«هر دو نفر بیماری‌های همراه داشتند. مرگ و میر در ماه مه رخ داد.

تا 25 ژوئن، 19 مورد دیگر از Stec گزارش شده است که تعداد کل موارد تایید شده در بریتانیا را به 275 نفر رساند.

گمان می رود کاهو منبع شیوع باشد (بن برچال/PA)
گمان می رود کاهو منبع شیوع باشد (بن برچال/PA)

بسیاری از تولیدکنندگان مواد غذایی، ساندویچ‌ها، بسته‌بندی‌ها و سالادهایی را که در سوپرمارکت‌های بزرگ و فروشگاه‌های زنجیره‌ای خرده‌فروشی فروخته می‌شد، به دلیل ترس از ارتباط آنها با شیوع این بیماری، به یاد آوردند.

آژانس استانداردهای غذایی (FSA) گفت که منبع احتمالی شیوع این بیماری کاهویی است که در این محصولات استفاده می شود.

UKHSA گفت که تعداد مواردی که مشاهده می‌کرد در حال کاهش است، اما با ارجاع نمونه‌های بیشتری از آزمایشگاه‌های NHS، موارد بیشتری آشکار خواهد شد.

تاکنون 182 مورد در انگلیس، 58 مورد در اسکاتلند، 31 مورد در ولز و چهار مورد در ایرلند شمالی گزارش شده است. در این موارد اخیر، اعتقاد بر این است که عفونت در انگلستان رخ داده است.

از ابتدای شیوع این بیماری، حداقل 122 نفر برای درمان در بیمارستان بستری شده اند.

دارن ویتبی، رئیس حوادث در FSA، گفت: «اوایل این ماه تأیید کردیم که چندین تولیدکننده ساندویچ اقدامات احتیاطی را برای فراخوانی و خروج از بازار انجام داده‌اند. ما طیف وسیعی از غذاها را محدود کنیم، تا نوع کاهویی که در محصولات ساندویچی استفاده می شود به عنوان علت احتمالی شیوع بیماری.

“این یک تحقیق پیچیده است و ما به تعامل با مشاغل مرتبط و مقامات محلی برای اطمینان از انجام اقدامات لازم برای محافظت از مصرف کنندگان ادامه می دهیم.

«در حالی که ما مطمئن هستیم که منبع احتمالی شیوع به کاهو مرتبط است، کار برای تأیید این موضوع ادامه دارد و با تولیدکنندگان، تأمین‌کنندگان و تولیدکنندگان برای شناسایی علت اصلی شیوع بیماری ادامه می‌یابد تا بتوان برای جلوگیری از تکرار آن اقدام کرد. “

E.coli گروه متنوعی از باکتری ها است که معمولاً بی ضرر هستند و در روده انسان و حیوانات زندگی می کنند.

با این حال، برخی از سویه ها سمومی تولید می کنند که می توانند باعث بیماری های جدی در انسان شوند، به عنوان مثال Stec.

افراد آلوده به Stec ممکن است از اسهال رنج ببرند و حدود 50 درصد موارد اسهال خونی دارند.

علائم دیگر شامل گرفتگی معده و تب است.

در موارد بدون عارضه، علائم ممکن است تا دو هفته ادامه داشته باشد.

برخی از بیماران، عمدتاً کودکان، ممکن است به سندرم اورمیک همولیتیک مبتلا شوند که یک بیماری جدی تهدید کننده زندگی است که منجر به نارسایی کلیه می شود.

درصد کمی از بزرگسالان ممکن است به بیماری مشابهی به نام پورپورای ترومبوسیتوپنی ترومبوتیک (TTP) مبتلا شوند.

Stec اغلب از طریق خوردن غذای آلوده منتقل می شود، اما می تواند از طریق تماس نزدیک با یک فرد آلوده و همچنین تماس مستقیم با حیوان آلوده یا محل زندگی آن منتقل شود.

به آن‌ها توصیه می‌شود اگر نگران نوزاد زیر 12 ماه هستند، شیردهی یا شیردهی با شیشه شیر را متوقف می‌کنند، نوزاد زیر پنج سال نشانه‌های کم‌آبی بدن مانند پوشک‌های خیس کمتر و اگر بزرگ‌تر است، با NHS 111 تماس بگیرند یا با پزشک عمومی خود تماس بگیرند. کودکان یا بزرگسالان پس از استفاده از ساشه های آبرسانی خوراکی همچنان علائم کم آبی بدن را دارند.

همچنین اگر فردی بیمار است و نمی تواند مایعات را در خود نگه دارد، اسهال خونی یا خونریزی از ته دارد، اسهال بیش از هفت روز طول می کشد یا استفراغ بیش از دو روز طول می کشد، باید کمک گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید