بر اساس گزارش سازمان ملل، کل میزان جهانی ماهی، میگو، صدف و سایر آبزیان صید شده برای مقاصد کشاورزی از میزان صید شده از طبیعت در آب های جهان برای اولین بار در تاریخ فراتر رفت.
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در آخرین گزارش خود در مورد شیلات و آبزی پروری – یا کشاورزی در آب – می گوید که صید و برداشت جهانی بیش از 185 میلیون تن آبزیان در سال 2022 تولید کرده است. آمار موجود است.
کارشناسان می گویند که این نقطه عطف در تاریخ بشر قابل انتظار بود زیرا ماهیگیری از ماهیگیری تا حد زیادی در طول سه دهه گذشته متوقف شده است – عمدتاً به دلیل محدودیت های طبیعی.
از میزان تولید سالانه غذای آبزیان گرفته تا میلیونها نفر شاغل، سیستمهای غذایی آبزی نقش حیاتی خود را در تغذیه و حفظ جمعیت رو به رشد ثابت کردهاند.
از 5 زاویه کلیدی به این بخش نگاه دقیق تری بیندازید.https://t.co/yPnriKgsVI#SOFIA2024 #تبدیل آبی
– سازمان غذا و کشاورزی (@FAO) 7 ژوئن 2024
کتابچه راهنمای غذا از حیوانات خشکی.
فائو در آخرین گزارش خود درباره وضعیت شیلات و آبزی پروری جهانی اعلام کرد که تعداد کل آبزیان صید شده وحشی از 91.6 میلیون تن در سال 2021 به 91 میلیون تن در سال بعد کاهش یافته است.
تولید جهانی در سال 2022 به 94.4 میلیون افزایش یافت که نسبت به سال قبل 91.1 میلیون افزایش داشت.
فائو افزود: آسیا منبع بیش از 90 درصد کل تولیدات آبزیان بوده است.
حدود 90 درصد از حیوانات آبزی پرورش یافته یا صید شده برای مصرف انسان در نظر گرفته شده اند و بقیه به مصارف دیگری مانند خوراک حیوانات دیگر یا روغن ماهی می روند.
ماهیهایی که اغلب در اقیانوسها، دریاها، رودخانهها، دریاچهها و برکههای جهان صید میشوند عبارتند از ماهی آنچوی پرو، ماهی تن و پولاک، در حالی که ماهی کپور آب شیرین، صدف، صدف، میگو، تیلاپیا و میگو از جمله حیواناتی هستند که اغلب صید میشوند.