حداقل 37 نفر به دلیل شیوع E. coli مرتبط با غذا در بیمارستان بستری شدند



طبق گزارش آژانس ایمنی بهداشت بریتانیا (UKHSA)، حداقل 37 نفر در ارتباط با شیوع E. coli که گمان می‌رود مرتبط با غذا باشد، در بیمارستان بستری شده‌اند.

UKHSA گفت که توالی یابی کل ژنوم نمونه ها نشان می دهد که بیشتر 113 مورد گزارش شده در بریتانیا بین 25 می تا 24 ژوئن بخشی از یک شیوع واحد است.

با توجه به “گسترش گسترده جغرافیایی موارد”، آژانس معتقد است شیوع بیماری – که عمدتاً جوانان را تحت تاثیر قرار داده است – به یک ماده غذایی توزیع شده در سطح ملی یا چندین محصول غذایی مرتبط است.

UKHSA گفت که با آژانس های بهداشت عمومی در اسکاتلند، ایرلند شمالی و ولز، آژانس استانداردهای غذایی (FSA) و استانداردهای غذایی اسکاتلند برای تعیین علت بیماری در افراد کار می کند.

همه موارد ثبت شده در طول شیوع شامل E. coli O145 (Stec) تولید کننده سم شیگا بود که 81 مورد در انگلستان، 18 مورد در ولز، 13 مورد در اسکاتلند و یک نفر در ایرلند شمالی که گمان می‌رود در انگلستان به این بیماری مبتلا شده باشد، بود.

افراد مبتلا در محدوده سنی بین دو تا 79 سال قرار دارند که اکثر موارد در بزرگسالان جوان رخ می دهد و انتظار می رود تعداد آنها افزایش یابد.

از 81 نفری که تاکنون در انگلستان شناسایی شده اند، 61 نفر در مورد غذا، سفر و قرار گرفتن در معرض احتمالی اطلاعاتی را به UKHSA ارائه کرده اند.

UKHSA گفت که از این 61 نفر، حدود 37 نفر در بیمارستان بستری شدند، اگرچه انتظارات بیشتر است.

E. coli گروه متنوعی از باکتری ها هستند که معمولاً بی ضرر هستند و در روده انسان و حیوانات زندگی می کنند.

با این حال، برخی از سویه ها سمومی تولید می کنند که می توانند باعث بیماری جدی در انسان شوند، به عنوان مثال، Stec.

افراد آلوده به Stec ممکن است از اسهال رنج ببرند و حدود 50 درصد موارد اسهال خونی دارند.

علائم دیگر شامل گرفتگی معده و تب است.

در موارد بدون عارضه، علائم ممکن است تا دو هفته ادامه داشته باشد.

برخی از بیماران، عمدتاً کودکان، ممکن است به سندرم اورمیک همولیتیک مبتلا شوند که یک بیماری جدی تهدید کننده زندگی است که منجر به نارسایی کلیه می شود.

درصد کمی از بزرگسالان ممکن است به بیماری مشابهی به نام پورپورای ترومبوسیتوپنی ترومبوتیک (TTP) مبتلا شوند.

Stec اغلب از طریق خوردن غذای آلوده منتقل می شود، اما می تواند از طریق تماس نزدیک با یک فرد آلوده و همچنین تماس مستقیم با حیوان آلوده یا محل زندگی آن منتقل شود.

UKHSA گفت در حال حاضر هیچ مدرکی وجود ندارد که شیوع بیماری را به مزارع باز، آب آشامیدنی یا شنا در دریاها، دریاچه‌ها یا رودخانه‌های آلوده مرتبط کند.

Trish Mannes، مدیر حوادث در UKHSA، گفت: “اگر اسهال و استفراغ دارید، می توانید اقدامات لازم را برای جلوگیری از انتقال آن به خانواده و دوستان انجام دهید.

«NHS.uk اطلاعاتی در مورد اینکه در صورت داشتن علائم و زمان درخواست کمک پزشکی چه باید بکنید دارد.

شستن دست ها با آب گرم و صابون و استفاده از مواد ضدعفونی کننده برای تمیز کردن سطوح به جلوگیری از گسترش عفونت کمک می کند.

«اگر به دلیل اسهال و استفراغ حال شما خوب نیست، نباید در هنگام ناخوشی برای دیگران غذا تهیه کنید و از ملاقات با افراد در بیمارستان ها یا خانه های مراقبت خودداری کنید تا از انتقال عفونت در این مراکز جلوگیری کنید.

تا 48 ساعت پس از ناپدید شدن علائم، به محل کار، مدرسه یا مهدکودک برنگردید.

دارن ویتبی، رئیس بخش حوادث و تاب آوری در FSA، گفت که در حال تلاش برای شناسایی منبع این بیماری است که “احتمالاً به یک یا چند محصول غذایی مرتبط است”.

به آن‌ها توصیه می‌شود اگر نگران نوزاد زیر 12 ماه هستند، شیردهی یا شیردهی با شیشه شیر را متوقف می‌کنند، نوزاد زیر پنج سال نشانه‌های کم‌آبی بدن مانند پوشک‌های خیس کمتر و اگر بزرگ‌تر است، با NHS 111 تماس بگیرند یا با پزشک عمومی خود تماس بگیرند. کودکان یا بزرگسالان پس از استفاده از ساشه های آبرسانی خوراکی همچنان علائم کم آبی بدن را دارند.

UKHSA می‌گوید اگر افراد ناخوش هستند و نمی‌توانند مایعات را پایین نگه دارند، اسهال خونی یا خونریزی از پایین دارند، اسهال بیش از هفت روز طول می‌کشد یا استفراغ بیش از دو روز طول می‌کشد، باید کمک گرفت.



دیدگاهتان را بنویسید